Reacties van klanten

 

 

Reacties op mijn website of een review over mijn stoffeerwerk?
Schrijf je berichtje hieronder.

 

*emailadressen worden niet getoond
voor andere bezoekers

Reactie plaatsen

Reacties

Angelike
2 jaar geleden

Mijn vintage Gispen stoelen hebben een súpermooi tweede leven gekregen dankzij Eefje. Heel erg professioneel gedaan, eigenlijk hebben ze er nog nooit zo mooi uit gezien sinds ik ze 30 jaar geleden kocht. Eefje is niet alleen n goeie stoffeerder, ze heeft ook een sterk gevoel voor stijl en smaak, waardoor ze mij vakkundig heeft geholpen met het uitkiezen van de stof voor de stoelen. En dat alles voor een eerlijke prijs. Aanrader dus!

Theo Zijp
2 jaar geleden

Wij zijn fan van Eefje vanaf het 1e begin dat zij klaar was met haar opleiding tot meubelstoffeerder en de start van haar stoffeeratelier! Zij heeft inmiddelds meerdere meubels voor ons,onze buurman en zus opgeknapt. Van een oude 50-jaren die bij het grofvuil stond, Gispen stoelen tot gewoon twee voetenbankjes. Wij zijn blij met hasr, haar vakkundigheid en advies

Lotte Verdonk
2 jaar geleden

Heel mooi!

G. Hutchinson
2 jaar geleden

Eefje heeft 6 eetkamerstoelen van mij bekleed. Het is heel erg mooi geworden. Ik ben er superblij mee. Ze had een mooie stof ervoor gevonden. Past erg goed bij de stoelen. Nieuw schuimpje erin dus het zit erg goed.